slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
hm-nieuweweg-21-koudum-1.jpg 3.jpg 1510862_Living.jpg 6.jpg hm-nieuweweg-21-koudum-3.jpg hm-nieuweweg-21-koudum-2.jpg hm-nieuweweg-21-koudum-4.jpg hm-nieuweweg-21-koudum-5.jpg 3.jpg hm-nieuweweg-21-koudum-8.jpg 2.jpg hm-nieuweweg-21-koudum-9.jpg 1.jpg hm-nieuweweg-21-koudum-11.jpg 4.jpg hm-nieuweweg-21-koudum-12.jpg 5.jpg 1510862_Living.jpg 1510862_Office.jpg ORDER_1510862_Bathroom_01.jpg ORDER_1510862_Bathroom_02.jpg ORDER_1510862_Bedroom_01.jpg 6.jpg hm-nieuweweg-21-koudum-7.jpg
Nieuw in verkoop

Te koop: Nieuweweg 21, 8723 CZ Koudum

€ 275.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 907 m²
Aanvaarding Direct
Status Nieuw in verkoop

Notitie

Algemeen

Een unieke kans om jouw droomhuis te realiseren op een perceel van 907 m2 eigen grond. Er is al een vergunning om het bestaande ontwerp hierop te bouwen. De fundering is inbegrepen bij de vraagprijs. Je hebt volledige vrijheid om het interieur helemaal naar jouw wensen in te richten.

Vanuit de ruime hal, met toilet en berging, loop je zo naar de woonkamer en de keuken. Deze zijn samengevoegd... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Nieuw in verkoop
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00175
Vraagprijs € 275.000,- k.k.
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding Direct
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Samengesteld
Keurmerken Energie prestatie advies
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 907 m²
Locatie
Ligging Beschutte ligging, Dichtbij openbaar vervoer, In woonwijk, Nabij school, Vrij uitzicht
Tuin
Type Tuin rondom
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuid-west
Heeft een achterom Ja
Staat Dient nog te worden aangelegd.
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 7
Parkeergelegenheid Inpandige garage
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Koudum A 4791
Perceeloppervlakte 907 m²
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Een unieke kans om jouw droomhuis te realiseren op een perceel van 907 m2 eigen grond. Er is al een vergunning om het bestaande ontwerp hierop te bouwen. De fundering is inbegrepen bij de vraagprijs. Je hebt volledige vrijheid om het interieur helemaal naar jouw wensen in te richten.

Vanuit de ruime hal, met toilet en berging, loop je zo naar de woonkamer en de keuken. Deze zijn samengevoegd tot een prachtige open ruimte van ruim 80 m2. Grote openslaande deuren brengen buiten naar binnen. Daarnaast is er nog een veelzijdige kamer op de begane grond, te gebruiken als kantoor, slaapkamer of extra berging.

Een lange tweede hal biedt toegang tot de bovenverdieping en beide garages. Eén van de garages is groot en hoog, geschikt voor diverse hobby’s. Je kunt beide garages ook samenvoegen.

Op de verdieping is ruimte voor een slaapkamer met badkamer en suite. Daarnaast is er een ruimte van 35 m2 die je kunt aanpassen naar je wensen. Bijvoorbeeld twee extra slaapkamers of een slaapkamer en kantoor. De overloop biedt ruimte voor een extra badkamer of toilet.

De woning is ideaal gelegen in een zeer actief en levendig dorp. Met een bushalte vrijwel voor de deur zijn er uitstekende verbindingen met omliggende gebieden. Diverse voorzieningen zijn in de buurt, zoals een bakker, slager, groenteboer, supermarkt, basisschool en middelbare school.

De nabijgelegen wateren en prachtige bossen van Gaasterland bieden tal van mogelijkheden voor outdoor activiteiten en ontspanning. Voor golfliefhebbers zijn diverse golfbanen in de buurt, inclusief een Pitch & Putt op slechts 500 meter afstand.

Kortom, deze vrijstaande woning biedt een perfecte combinatie van ruimte en comfort in een levendige omgeving. Met de vrijheid om jouw ideale woning te creëren. Je bent van harte welkom tijdens het Start Open Huis op woensdagavond 3 juli van 19.00 uur tot 21.00 uur. Dan kan je de locatie bekijken en samen met de aannemer en de makelaar jouw wensen bespreken en je vragen beantwoord krijgen. Tot dan!

Exoneratiebeding
De informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks aanvaardt de verkoper noch Hilbert Makelaardij enige aansprakelijkheid voor de onjuistheid van gegevens. De koper kan aan de inhoud van de vermelde informatie geen enkel recht ontlenen. Hij dient zelf onderzoek te plegen naar alle aspecten van de woning die voor hem van belang zijn.

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken