slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-01_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-03_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-06_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-07_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-08_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-09_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-15_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-14_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-11_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-10_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-12_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-13_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-16_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-24_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-25_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-19_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-20_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-26_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-27_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-21_web.jpg Detail02_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-28_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-29_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-30_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-31_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-32_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-33_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-34_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-02_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-05_web.jpg Florastraat 2094613Cz BergenopZoom-04_web.jpg
Nieuw in verkoop

Te koop: Florastraat 209, 4613 CZ Bergen op Zoom

€ 350.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning
Perceeloppervlakte 214 m²
Woonoppervlakte 120 m²
Aanvaarding In overleg
Status Nieuw in verkoop

Notitie

Algemeen

Welkom bij deze fantastische woning aan de Florastraat 209 in het bruisende Bergen op Zoom. Dit prachtige woonhuis is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een unieke plek om te settelen en te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Lees snel verder en ontdek waarom deze woning jouw droomhuis zou kunnen zijn!

Stap binnen in deze karakteristieke triowoning uit het bouwjaar 197... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning
    Bouwperiode 1978
    Status Nieuw in verkoop
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06283
Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Gas € 255,-
Inrichting Niet gestoffeerd
Inrichting Niet gemeubileerd
Status Nieuw in verkoop
Aanvaarding In overleg
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1978
Dakbedekking Leisteen
Type dak Tentdak
Isolatievormen Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 214 m²
Woonoppervlakte 120 m²
Woonkameroppervlakte 40 m²
Keukenoppervlakte 12 m²
Inhoud 420 m³
Oppervlakte externe bergruimte 16,5 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte 42 m²
Balkonoppervlakte 16 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 (en 1 apart toilet)
Locatie
Ligging In woonwijk
Tuin
Type Achtertuin
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Noord west
Staat Prachtig aangelegd
Energieverbruik
Energielabel C
CV ketel
CV ketel ATAG
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2019
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Airconditioning, Centrale verwarming
Ventilatie methode Mechanische ventilatie, Natuurlijke ventilatie
Keukenvoorzieningen Inbouwapparatuur
Badkamervoorzieningen Douche, Dubbele wastafel, Inloopdouche, Toilet, Vloerverwarming, Wastafelmeubel
Heeft airco Ja
Heeft een balkon Ja
Tuin aanwezig Ja
Beschikt over een internetverbinding Ja
Heeft schuur/berging Ja
Heeft een dakraam Ja
Heeft ventilatie Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Bergen op Zoom K 1403
Perceeloppervlakte 9 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond
Kadastrale aanduiding Bergen op Zoom K 1401
Perceeloppervlakte 205 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Welkom bij deze fantastische woning aan de Florastraat 209 in het bruisende Bergen op Zoom. Dit prachtige woonhuis is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een unieke plek om te settelen en te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Lees snel verder en ontdek waarom deze woning jouw droomhuis zou kunnen zijn!

Stap binnen in deze karakteristieke triowoning uit het bouwjaar 1978, gelegen in de geliefde wijk Tuinwijk. Met een woonoppervlakte van ruim 120m2 biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt om comfortabel te leven en te spelen in de tuin.

De royale tuin van deze woning is een absolute parel: hier kan je relaxen, barbecueën, en genieten van de zonsondergang met een glas drinken in je hand. De overkapping biedt een perfecte plek om buiten te dineren of om gezellig samen te zijn met vrienden en familie, ongeacht het weer. Wil je je even terugtrekken en toch buiten zijn het balkon heeft hier alle ruimte voor.

De woonkamer van deze woning is werkelijk XXL - de ideale ruimte om samen te komen, relaxen, en plezier te maken. Hier kan je eindeloos genieten van quality time met je geliefden terwijl de kinderen zich vermaken in de tuin of op hun eigen stek in huis. Drie slaapkamers en de geheel vernieuwde badkamer in wellness-sferen biedt veel ruimte voor het gezin.

Deze woning bevindt zich in een kindvriendelijke buurt waar de straten bruisen van vrolijkheid en gezelligheid. Je kinderen zullen zich hier direct thuis voelen en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken. Bovendien zijn er diverse scholen, speeltuinen, en winkels in de directe omgeving, waardoor jij en je gezin niets tekort zullen komen.

Ben jij op zoek naar een uniek en verrassende woonhuis in Bergen op Zoom waar je samen met je gezin vele gelukkige jaren kan doorbrengen? Twijfel dan niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging in. Deze woning wacht op nieuwe bewoners die er een warm en liefdevol thuis van willen maken.

Mis deze kans niet en neem contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging. Tot binnenkort!

Pluspunten:
+ Royale woonkamer!
+ Vernieuwde wellness badkamer!
+ Zonnig tuin en balkon!
+ Unieke woning in Bergen op Zoom!

Indeling

Entree:
Trechtervormige entree/hal waar meer dan voldoende ruimte is om de jassen op te hangen en de schoenen op te bergen. De hal geeft toegang tot de technische ruimte, de meterkast, het toilet, de trapopgang en de keuken/woonkamer.
De ruimte is afgewerkt met een houtenvloer, behangen wanden en een spuitwerkplafond.

Toilet:
Eenvoudig en keurige toiletruimte welke voorzien is van een staand closet, fonteintje en mechanische ventilatie.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een houtenschroten plafond.

Woonkamer:
Lichte en gezellige woonkamer met een royale schuifpui waardoor de woning in verbinding staat met de tuin. De zithoek plaats je bij de openhaard. Niet alleen sfeervol, maar ook een fijne warmtebron voor de wintermaanden. De eethoek plaats je dichtbij de open keuken. Plaats een flinke eettafel en je kunt hier uren zitten met familie en vrienden. De aanwezige airco zorgt voor de verkoeling of voor verwarming.
De ruimte is afgewerkt met een houtenvloer, grotendeels gestuukte wanden en een spuitwerk plafond.

Keuken:
De open keuken in hoekopstelling is van alle gemakken voorzien. Er is veel werkruimte aan het granietenwerkblad. Het raam geeft een mooi uitzicht op een deel van de tuin. Handig met spelende kinderen. Zo kun je tijdens het koken een oogje in het zeil houden. De keuken is voorzien van:
+ 5-pits gasfornuis (incl. wokbrander)
+ Afzuigkap
+ Combi magnetron/oven
+ Koelkast
+ Vaatwasser
+ Vriezer
De ruimte is afgewerkt met een houtenvloer, grotendeels gestuukte wanden en een spuitwerk plafond.

Eerste verdieping

Overloop:
De overloop geeft toegang tot twee slaapkamers, de vernieuwde badkamer en de gesloten trapopgang naar de tweede verdieping.
De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond.

Badkamer:
De recente gerenoveerde badkamer is een ware Wellness ruimte. Hier is het heerlijk om je even op te frissen voor de dag begint of lekker voor het slapen gaan. De sfeerverlichting maakt het plaatje compleet, net als de nissen voor de shampooflessen en decoratie. Voor koude voeten hoef je niet bang te zijn, want de aanwezige vloerverwarming weet daar wel raad mee.
De badkamer is voorzien van:
+ Badkamermeubel-set met dubbele kraan
+ Mechanische ventilatie
+ Royale inloopdouche met ingebouwde regendouche
+ Vloerverwarming
+ Wandcloset toilet
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, betegelde wanden en een aluminiumpanelen plafond

Slaapkamer 1:
In deze ruime slaapkamer is er meer dan voldoende ruimte voor een royaal tweepersoonsbed en kledingkasten. Door de schuine kap zou je hier ook een mooie vaste kast kunnen maken over de gehele breedte van de kamer, waardoor je garderobe nog een stuk groter kan worden. De kamer geeft toegang tot het balkon.
De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 2:
Flinke slaapkamer die ook toegang heeft tot het balkon. Een tweepersoonsbed, kledingkast, bureau en dergelijken kun je hier met gemak kwijt. Voor kinderen een hele fijne slaapkamer, waar ze lekker veel speelruimte hebben.
De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behangen wanden en een spuitwerk plafond.

Balkon:
Het extraatje van de woning! Het balkon van maar liefst 15 m2 is de ideale plek voor tieners om zich even terug te trekken en toch buiten zijn. Vanaf het balkon is er een prima uitzicht op de tuin en de omgeving. Wil je een extra kamer? Dan zou je met een kleine verbouwing hier een extra slaapkamer kunnen creëren.
Het balkon is voorzien van rubberen tegels.

Tweede verdieping

Slaapkamer 3:
Prima slaapkamer op de bovenste verdieping van de woning. Fijn een hele verdieping voor je zelf. Gebruik je de kamer als studeer-/werkkamer of toch als een slaapkamer? Alles is mogelijk. Via het grote dakraam komt er veel daglicht binnen en de vaste kasten zorgen voor veel de bergruimte. Handig voor de kerstversiering en de vakantiekoffers. Tot slot tref je hier ook de wasmachine aansluiting.
De ruimte is afgewerkt met een vinylvloer, behangen wanden en een gipsplaten plafond.

Balkon

Balkon:
Het extraatje van de woning! Het balkon van maar liefst 15 m2 is de ideale plek voor tieners om zich even terug te trekken en toch buiten zijn. Vanaf het balkon is er een prima uitzicht op de tuin en de omgeving. Wil je een extra kamer? Dan zou je met een kleine verbouwing hier een extra slaapkamer kunnen creëren.
Het balkon is voorzien van rubberen tegels.

Tuin

Achtertuin:
De V-vormige tuin heeft niet alleen een speelse indeling, maar geeft je altijd een mogelijkheid om in de zon te zitten of tijdens de hete zomermaanden om de schaduw op te zoeken. De tuin is ondanks zijn noordwestelijk oriëntatie zeker zonnig. Vooral eind van de dag. Handig voor de barbecue liefhebbers. De tuin is voorzien van sierbestrating en diverse platen bordes. De aluminiumoverkapping zorgt dat je ook tijdens regenachtige dagen kunt blijven genieten van de tuin. Extra handig zijn de aanwezige screens die zijn verwerkt in de overkapping. Zo blijf je lekker uit de wind en het houdt de zon tegen.

Tuinhuis:
De houten tuinberging is een mooi hobbyruimte en geeft mogelijkheid om je tuingereedschap op te bergen. Met 9m2 zijn er mogelijkheden genoeg. Ook fijn is dat het tuinhuis voorzien is van elektra.

Berging:
Aan de voorzijde tref je de extra berging aan, welke is voorzien van elektra. Een ideale plaats voor de fietsen.

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Sluiten

Recent bekeken