slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Mastland 21, 3273 AN Westmaas

€350,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 201 m²
Liveable area 109 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Welkom in Westmaas, waar het bruisende leven samenkomt met de rust van thuis. Hier vind je het perfecte plekje voor jouw nieuwe start: Mastland 21, een knus hoekhuis met garage uit 1967. Dit gezellige huis wacht alleen nog op jou om er een echt thuis van te maken. Het beschikt over 4 slaapkamers, badkamer, keuken, bijkeuken, garage met oprit en een achtertuin.

De ligging van dit huis in Wes... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1967
  • Location

Features

Offer
Reference number 00569
Asking price €350,000
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1967
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations HR glazing, Largely insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 201 m²
Floor Surface 109 m²
Content 360 m³
Surface area other inner rooms 20 m²
External surface area 2 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near school, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate D
Energy index 1.82
Boiler
Type of boiler Remeha HR-107
Heating source Gas
Year of manufacture 2022
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Wood stove
Ventilation method Natural ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Shower, Washbasin furniture
Parking Attached stone
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Westmaas C 326
Area 201 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Welkom in Westmaas, waar het bruisende leven samenkomt met de rust van thuis. Hier vind je het perfecte plekje voor jouw nieuwe start: Mastland 21, een knus hoekhuis met garage uit 1967. Dit gezellige huis wacht alleen nog op jou om er een echt thuis van te maken. Het beschikt over 4 slaapkamers, badkamer, keuken, bijkeuken, garage met oprit en een achtertuin.

De ligging van dit huis in Westmaas is echt geweldig! Gelegen in de gezellige buurt van Mastland, omringd door vriendelijke buren en op een steenworp afstand van alle benodigde voorzieningen. De ideale uitvalsbasis voor zowel starters als doorstromers om jouw leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Of je nu starter bent of al een tijdje meedraait op de woningmarkt, Mastland 21 staat voor je klaar om jouw dromen waar te maken. Waar wacht je nog op? Dit huis ademt potentie en gezelligheid – alles wat jij nodig hebt om van een huis een thuis te maken. Ontdek jouw toekomst in Westmaas en beleef het beste van beide werelden.

Indeling
Bij binnenkomst via de voordeur stap je in een ruime hal, die toegang biedt tot het toilet, een praktische trapkast en de meterkast. De doorzon woonkamer is licht en ruim, met grote ramen aan zowel de voor- als achterzijde, waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt. Een sfeervolle open haard vormt het middelpunt van de woonkamer, perfect voor gezellige avonden.
De moderne keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, quooker, inductiekookplaat, afzuigkap, combioven en vaatwasser. Aangrenzend aan de keuken vind je de bijkeuken, waar de wasmachineopstelling is en een deur die leidt naar de achtertuin. Deze bijkeuken biedt extra bergruimte en maakt huishoudelijke taken eenvoudig en efficiënt. Hier vind je ook de Cvketel uit 2022.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie comfortabele slaapkamers, ideaal voor een gezin of als kantoor- en hobbyruimtes. De hoofdslaapkamer en een van de andere kamers zijn ruim en licht, terwijl de derde kamer perfect is als kinderkamer of thuiskantoor.
Aan de voorzijde van het huis heb je toegang tot een gezellig balkon, een ideale plek om 's ochtends van je koffie te genieten of 's avonds te ontspannen. De eenvoudige, maar functionele badkamer is uitgerust met een douche en een wastafelmeubel, wat zorgt voor alle nodige comfort en gemak.

Zolder
De zolderverdieping biedt extra leefruimte en is uitgebreid met een dakkapel, wat zorgt voor veel natuurlijk licht en extra ruimte in de slaapkamer. Deze kamer kan dienen als een vierde slaapkamer, een rustige werkruimte of een gezellige hobbykamer.Deze ruimte biedt ook extra opbergmogelijkheden, waardoor je altijd voldoende bergruimte hebt.

Tuin
De achtertuin van Mastland 21 ligt op het oosten en is een perfecte plek om te genieten van de ochtendzon. De tuin is bereikbaar vanuit de bijkeuken en biedt een rustige en beschutte omgeving om te ontspannen. Via de achterom is de tuin ook gemakkelijk toegankelijk vanaf de achterzijde van het huis. Bovendien is er een deur naar de garage, wat extra gemak en opslagruimte biedt. Deze praktische indeling maakt de tuin ideaal voor zowel ontspanning als praktische doeleinden, zoals tuinieren of het veilig opbergen van fietsen.

Bijzonderheden:
- Snel beschikbaar
- Rolluiken voorzijde
- Rustige ligging
- Tuin met privacy

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed