slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Jan Tooropstraat 17, 3262 TE Oud-Beijerland

€549,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 246 m²
Liveable area 146 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Nieuw in ons aanbod: Jan Tooropstraat 17 Oud-Beijerland

| garage | 146 M2 | 4 slaapkamers | riante woonkamer | zonnepanelen + airco |

DE WONING
De Jan Tooropstraat 17 is een aan het einde van een hofje gelegen ruime hoekwoning. Het huis is gebouwd in de jaren ’70 en doet precies dát waar de woningen uit die tijd zo goed in zijn: het bieden van enórm veel bruikbare vierkante m... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1973
  • Location

Features

Offer
Reference number 00372
Asking price €549,000
Acceptance By consultation
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1973
Certifications Energy performance advice
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 246 m²
Floor Surface 146 m²
Content 588 m³
Surface area other inner rooms 20 m²
External surface area storage rooms 7 m²
External surface area 5 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location Near highway, Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation West
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2022
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Hoeksche Waard c 4098
Area 246 m²

Description

Nieuw in ons aanbod: Jan Tooropstraat 17 Oud-Beijerland

| garage | 146 M2 | 4 slaapkamers | riante woonkamer | zonnepanelen + airco |

DE WONING
De Jan Tooropstraat 17 is een aan het einde van een hofje gelegen ruime hoekwoning. Het huis is gebouwd in de jaren ’70 en doet precies dát waar de woningen uit die tijd zo goed in zijn: het bieden van enórm veel bruikbare vierkante meters. Alle kamers zijn goed bemeten en werkelijk elke centimeter kan optimaal worden benut.

De lay-out van de woning maakt het een interessante optie voor een zeer brede doelgroep. Zo biedt de vergrootte woonkamer de mogelijkheid tot het creëren van een afgesloten werkruimte of zelfs een slaapkamer op de begane grond en zou de garage indien gewenst ook gemakkelijk en met een kleine verbouwing bij het woonoppervlakte kunnen worden gevoegd.

De woning leent zich door de ‘vierkante’ opzet fantastisch voor een meer moderne, strakke inrichting en de hoeveelheid daglicht zal elke woonstijl kunnen complimenteren. Of je nu als startend gezin bouwt aan de toekomst, de droom hebt aan huis te kunnen werken of überhaupt graag ruim woont: deze woning kan weleens preciés zijn wat jij zoekt!

MET HET OOG OP DE TOEKOMST
De woning is reeds voorzien van 17 zonnepanelen, geïnstalleerd richting het zuiden, een airconditioning op de bovenverdieping en een (opstelplaats voor) een laadinstallatie in de voortuin. Met deze voorzieningen is er alvast een flinke stap gezet wat duurzaamheid betreft.

DE BUURT
De Jan Tooropstraat bevindt zich in de Oud-Beijerlandse buurt Zuidwijk, een ruim opgezette wijk welke is ingericht op gezinnen. De breed opgezette straten, de groene perken en de mooie volgroeide bomen maken het tot een prettige leefomgeving.

Op slechts enkele minuten lopen bevindt zich het Laningpark en winkelcentrum het Beijerse Hof voorziet in de meest dagelijkse voorzieningen . De diverse scholen, winkels, sportverenigingen en horecagelegenheden die Oud-Beijerland rijk zijn bevinden zich allemaal op loop- of fietsafstand. De omliggende dorpen en steden zijn ook goed te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto, wat deze woonplaats zeer geliefd maakt bij forenzen.

BEZICHTIGEN?
Bied de Jan Tooropstraat jou de ruimte, het comfort en de mogelijkheden waar jij naar op zoek bent? Neem dan contact op met De Vastgoed Experts voor het maken van een afspraak!


INDELING

BEGANE GROND
Binnenkomst in ruime hal met toegang tot het toilet, de garage, de trap naar de eerste verdieping, de bergkast en de woonkamer.

Woonkamer
De riante woonkamer is onderverdeeld in een eethoek, een zithoek en een leeshoek. De ruimte laat zich door de logische lay-out gemakkelijk naar eigen smaak en wens indelen en er zou zelfs gekozen kunnen worden voor het creëren van een werkkamer of slaapkamer. De woonkamer is voorzien van een open haard en de pui aan de achterzijde is voorzien van een elektrische bedienbare zonwering.

Keuken
De keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning en kent een u-opstelling. De keuken is van alle moderne gemakken voorzien, met als kers op de taart een prachtig Boretti 6-pits gasfornuis. Vanuit de keuken is er toegang tot de voortuin.

Toilet
Keurige toiletruimte voorzien van een zwevende closetpot en fonteintje.

Bergkast
De praktische bergkast vormt de ideale plek voor het opbergen van voorraad en/ of huishoudelijke spullen en biedt plaats aan meerdere installaties, waaronder de cv-ketel.

Garage
Ruime, verwarmde garage met elektrische roldeur. Vanuit de garage is er toegang tot de bijkeuken.

Bijkeuken
De bijkeuken biedt momenteel plaats aan de wasmachine en de droger en twee extra koel-/vrieskasten.

EERSTE VERDIEPING
Ruime overloop met toegang tot de 4 slaapkamers en de badkamer. De overloop is voorzien van airconditioning.

Slaapkamer 1
De grootste slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en vormt de ideale ouderslaapkamer.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is ruim genoeg voor een tweepersoonsbed.

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is thans ingericht als garderobekamer.

Slaapkamer 4
De laatste slaapkamer kent een ligging aan de voorzijde van de woning en is momenteel in gebruik als werkkamer.

Badkamer
De badkamer is recent vergroot en gemoderniseerd en is voorzien van een ruime inloopdouche, zwevend toilet en een breed badmeubel. De badkamer kent, door de aanwezigheid van een dakkoepel, een flinke dosis daglicht.

BUITEN
Schuur voorzijde woning
De aanpandige schuur aan de voorzijde van de woning vormt de ideale bergplaats voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen en allerhande spullen.

Tuin
De woning is voorzien van een riante voor- en achtertuin. De achtertuin kent een ligging op het oosten en is onderhoudsvrij aangelegd. Een prachtige treurberk zorgt voor een aangename natuurlijke schaduwplek. De houten schuur bied meer dan voldoende plaats voor diverse tuinspullen en de tuindeur zorgt ervoor dat de tuin ook via het zijpad te bereiken is.

BIJZONDERHEDEN
- De woning beschikt over maar liefst 17 zonnepanelen
- EIGEN grond
- Energielabel A
- Oplevering in overleg

Afmetingen onder het schuine dakvlak zijn gemeten op 1.50 meter hoogte. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatiefw

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone

Close

Recently viewed