slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
New for sale

For sale: Appelgaard 11, 3264 PA Nieuw-Beijerland

€625,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 310 m²
Liveable area 138 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

Welkom bij Appelgaard 11, een prachtige twee-onder-een-kapwoning die perfect aansluit bij de moderne woonwensen. Deze woning, gebouwd in 2018, biedt een woonoppervlakte van 138 m² en staat op een perceel van 310 m². Het interieur is sfeervol en comfortabel, en de woning is energiezuinig dankzij duurzame voorzieningen zoals energielabel A, 6 zonnepanelen en goed onderhouden houten kozijnen met H... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 2018
    Status New for sale
  • Location

Features

Offer
Reference number 00568
Asking price €625,000
Water €25
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status New for sale
Acceptance By consultation
Last updated 24 September 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2018
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Floor, Full, HR glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 310 m²
Floor Surface 138 m²
Content 485 m³
Surface area other inner rooms 18 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Front yard
Orientation North
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Parking Attached stone
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Nieuw-Beijerland C 1789
Area 310 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Welkom bij Appelgaard 11, een prachtige twee-onder-een-kapwoning die perfect aansluit bij de moderne woonwensen. Deze woning, gebouwd in 2018, biedt een woonoppervlakte van 138 m² en staat op een perceel van 310 m². Het interieur is sfeervol en comfortabel, en de woning is energiezuinig dankzij duurzame voorzieningen zoals energielabel A, 6 zonnepanelen en goed onderhouden houten kozijnen met HR-glas. In 2024 is het exterieur opnieuw geschilderd, waardoor het er weer fris en netjes uitziet.

Met 3 slaapkamers (de mogelijkheid tot 4), een badkamer met een tweede toilet, een gezellige woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, een extra toilet en een ruime garage biedt deze woning alle ruimte die je nodig hebt. Daarnaast beschikt de woning over een heerlijke achtertuin, waar je kunt ontspannen in een knusse loungehoek. Deze woning combineert hoog wooncomfort met lage energiekosten, en is daarmee de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een toekomstbestendig huis.

Indeling
Begane grond:
Bij binnenkomst betreed je de hal, waar je toegang hebt tot een modern toilet en de meterkast. Vanuit de hal kom je in de lichte en gezellige woonkamer aan de voorzijde van de woning. De grote ramen zorgen voor een overvloed aan daglicht en bieden een vrij uitzicht op de rustige straat. De woonkamer is een heerlijke plek om te ontspannen met het gezin of om gasten te ontvangen.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de open keuken, een ruime en goed uitgeruste plek die het hart van het huis vormt. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt meer dan voldoende kastruimte. Wat deze ruimte echt bijzonder maakt, zijn de openslaande deuren naar de tuin, die zorgen voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten. Op warme dagen kun je de deuren openen en de tuin bij de keuken betrekken, waardoor je leefruimte wordt vergroot. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming, wat niet alleen zorgt voor een aangename temperatuur, maar ook bijdraagt aan het moderne comfort van de woning.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vind je een overloop die toegang biedt tot twee slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, is voorzien van vaste kasten en biedt volop opbergruimte. De tweede slaapkamer is eveneens ruim en kan worden ingericht als kinderkamer, logeerkamer of thuiskantoor. De moderne badkamer is uitgerust met een wastafelmeubel, een toilet, een ruime inloopdouche en een ligbad. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn afgewerkt met behang, vloerbedekking en laminaat.

Zolder:
De zolderverdieping is een grote open ruimte met volop mogelijkheden. Deze verdieping kan dienen als extra slaapkamer, hobbyruimte, werkruimte of een combinatie hiervan. Dankzij de royale oppervlakte kun je de zolder naar eigen inzicht inrichten en biedt het tal van gebruiksmogelijkheden. Daarnaast vind je hier de opstelling voor de cv-ketel, de aansluiting voor de wasmachine en de omvormer voor de zonnepanelen. De zolder biedt ook extra opbergruimte, ideaal voor het opslaan van seizoensgebonden items of andere zaken die je niet dagelijks nodig hebt.

Buiten:
De tuin, gelegen op het zonnige zuiden, is een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. De tuin is fraai aangelegd en biedt verschillende zithoekjes waar je op elk moment van de dag van de zon kunt genieten. Achter in de tuin bevindt zich een ruime overkapping met berging, waar je beschut kunt zitten en ook tijdens minder mooie dagen buiten kunt zijn. De overkapping biedt voldoende ruimte voor een loungeset en eettafel, waardoor het de ideale plek is voor gezellige diners of een ontspannen moment met een goed boek.

- Uitstekend onderhouden
- Exterieur in 2024 geschilderd
- Tuin op het zuiden
- 6 zonnepanelen
- Vloerverwarming op de begane grond

Ben je op zoek naar een energiezuinige en comfortabele woning op een rustige locatie? Dan is deze woning aan de Appelgaard 11 zeker een bezichtiging waard!

Floor plans

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed