slide
DIVA Makelaars Landelijk werkzaam, lokaal gespecialiseerd!
DIVA staat voor ‘Ster’:
wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit
Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -37.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -38.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -36.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -1.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -2.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -4.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -15.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -7.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -8.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -14.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -17.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -16.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -18.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -19.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -20.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -21.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -22.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -23.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -25.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -26.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -28.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -29.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -30.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -34.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -31.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -32.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -33.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -10.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -9.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -11.JPG Anna van Renesselaan 60 Uitgeest De Groot -12.JPG
Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud: Anna van Renesselaan 60, 1911 KR Uitgeest

€ 400.000,- k.k.
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Perceeloppervlakte 115 m²
Woonoppervlakte 101,2 m²
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Notitie

Algemeen

Eengezinswoning met vier slaapkamers en zonnige tuin in kindvriendelijke wijk!
De Kleis in Uitgeest is al sinds jaren een hele fijne wijk om te wonen: kindvriendelijk, groen, ruim opgezet, zeer centraal gelegen en alle voorzieningen zoals scholen, supermarkt, openluchtzwembad en station zijn minimaal op fietsafstand. Sommige plekken in Uitgeest zijn extra fijn te noemen, recreëren in en om het... Meer informatie
  • Kenmerken

    Alle kenmerken
    Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
    Bouwperiode 1996
    Status Verkocht onder voorbehoud
  • Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05598
Vraagprijs € 400.000,- k.k.
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg
Laatste wijziging Donderdag 27 juni 2024
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, tussenwoning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1996
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Zadeldak
Isolatievormen Dakisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 115 m²
Woonoppervlakte 101,2 m²
Woonkameroppervlakte 34,03 m²
Keukenoppervlakte 8,55 m²
Inhoud 350 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 3
Aantal kamers 5 (waarvan 4 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Tuin
Type Achtertuin
Oriëntering West
Heeft een achterom Ja
Energieverbruik
Energielabel B
CV ketel
Warmtebron Gas
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Ventilatie methode Natuurlijke ventilatie
Badkamervoorzieningen Douche, Dubbele wastafel, Toilet
Tuin aanwezig Ja
Heeft een dakraam Ja
Kadastrale gegevens
Kadastrale aanduiding Uitgeest HA 965
Perceeloppervlakte 115 m²

Beschrijving

Eengezinswoning met vier slaapkamers en zonnige tuin in kindvriendelijke wijk!
De Kleis in Uitgeest is al sinds jaren een hele fijne wijk om te wonen: kindvriendelijk, groen, ruim opgezet, zeer centraal gelegen en alle voorzieningen zoals scholen, supermarkt, openluchtzwembad en station zijn minimaal op fietsafstand. Sommige plekken in Uitgeest zijn extra fijn te noemen, recreëren in en om het Uitgeestermeer met de watersportvoorzieningen en gezellige restaurantjes. Maar daarbij, de Anna van Renesselaan zelf is een zeer ruim opgezette laan waar je de auto(s) gemakkelijk voor de deur kunt parkeren. Sinds deze woningen in de jaren 90 werden opgeleverd, wordt hier met veel plezier gewoond. Er stroomt een watertje aan de overkant van de weg, dit zorgt voor een prettig aanzicht, want hier zijn geen directe overburen.
De Anna van Renesselaan 60 heeft met vier slaapkamers, een ruime woonkamer en gezellige tuin meer dan genoeg ruimte voor een gezin. Kom gezellig binnen, want deze woning is de moeite waard.

Indeling

Ruime voortuin, entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje. Vanuit de hal loop je door naar de lichte woonkamer. Open keuken aan de straatzijde welke is voorzien van inbouwapparatuur. Er zijn openslaande deuren naar de sfeervolle achtertuin. In de heerlijke achtertuin, welke op het westen is gelegen geniet je van de middag en avondzon op je terras. De tuin is deels bestraat en deels beplant, een leuke mix!
In berging is voldoende ruimte voor het plaatsen van fietsen. Er is een achterom.

Eerste verdieping

Overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning, badkamer voorzien van dubbele wastafel, douche en toilet. Tweede ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning en een derde kleinere slaapkamer, tevens aan de tuinzijde.

Tweede verdieping

Vaste trap naar de tweede verdieping. Open voorzolder met opstelling voor de wasmachine en –droger en tevens hangt hier de CV ketel. Op de voorzolder staat een praktisch keukenblok. Verrassend grote en lichte vierde slaapkamer waar dankzij de dakramen genoeg daglicht de kamer binnen komt.

Bijzonderheden

• Kindvriendelijke buurt
• Vrij uitzicht
• Woonoppervlakte 101,2 m2
• Inhoud 349.83 m3
• Vier slaapkamers

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken