slide
Outstanding Agents. Outstanding Results. DIVA staat voor ‘Ster’: wij willen dan ook uitblinken in optimale service en kwaliteit

For sale: Havenweg 21, 4671 BS Dinteloord

€545,000
Type of residence House, mansion, semi-detached house
Plot size 361 m²
Liveable area 205 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Stap binnen in dit geweldige huis, met sfeervolle karakteristieke uitstraling, aan de havenkom van Dinteloord, op loopafstand van de dorpskern.
Hier heb je een idyllisch uitzicht op de levendigheid van de haven aan de voorzijde, maar ook een oase van rust en privacy in de weelderige achtertuin, compleet met een verfrissend zwembad en sfeervolle veranda's en terrassen.
Met een ruime woonkamer,... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, mansion, semi-detached house
    Construction period 1954
  • Location

Features

Offer
Reference number 06002
Asking price €545,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Last updated 04 June 2024
Construction
Type of residence House, mansion, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1954
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Floor, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 361 m²
Floor Surface 205 m²
Living area 69.71 m²
Kitchen area 12.82 m²
Content 858 m³
Surface area other inner rooms 26 m²
External surface area storage rooms 5.2 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 6 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location At waterside, City centre, Near public transport, Near school, On waterway
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Remeha Calenta
Heating source Gas
Year of manufacture 2012
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Air conditioning, Central heating, Pellet stove
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Cadastral designation Dinteloord F 3654
Area 60 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership
Cadastral designation Dinteloord F 3453
Area 301 m²
Ownership Full ownership

Description

Stap binnen in dit geweldige huis, met sfeervolle karakteristieke uitstraling, aan de havenkom van Dinteloord, op loopafstand van de dorpskern.
Hier heb je een idyllisch uitzicht op de levendigheid van de haven aan de voorzijde, maar ook een oase van rust en privacy in de weelderige achtertuin, compleet met een verfrissend zwembad en sfeervolle veranda's en terrassen.
Met een ruime woonkamer, een uitnodigende leefkeuken en twee veelzijdige werkkamers op de begane grond, biedt dit huis een perfecte balans tussen ontspanning en productiviteit, ideaal voor wie op zoek is naar een praktijk- of kantoorruimte aan huis.
De eerste verdieping telt drie royale slaapkamers - met de mogelijkheid om terug te keren naar de oorspronkelijke staat van vijf slaapkamers - mocht u meer ruimte nodig hebben voor een groeiend gezin of gasten.

Duurzaamheid en efficiëntie worden hier ook hoog in het vaandel gedragen, met onder andere 10 zonnepanelen en een energielabel C dat niet alleen het milieu, maar ook de portemonnee ten goede komt.

Klaar om het huis zelf te zien en te ervaren? We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en rond te leiden in dit heerlijke huis!

Ground floor

Bij binnenkomst door de voordeur, stap je in de ruime hal, in het midden van het huis. De hal biedt toegang tot verschillende ruimtes, waaronder de woonkamer, keuken, toiletruimte en een werkkamer. De vloer is bedekt met donkere plavuizen, terwijl de wanden een mix zijn van lambrisering en sierpleister. Het plafond is strak afgewerkt met spuitwerk, wat een moderne uitstraling geeft.

De ruime woonkamer strekt zich uit over een indrukwekkende 4 meter breed en 11 meter lang. Deze kamer is voorzien van prachtige grote tegels op de vloer - compleet met vloerverwarming - en strak afgewerkte wanden en plafond. In de voorkamer is een sfeervolle pelletkachel die met écht vuur, zorgt voor een snelle verwarming van de ruimte.
Openslaande tuindeuren verbinden de woonkamer naadloos met de buitenruimte, waardoor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten ontstaat.

De leefkeuken is compleet met een vaste eetbar en een uitgebreid aanbod aan apparatuur, waaronder een gaskookplaat, afzuigkap, dubbele oven, magnetron, vaatwasser, Quooker, spoelbak en koelkast. Het werkblad, vervaardigd uit prachtig natuursteen, biedt voldoende ruimte om heerlijke maaltijden te bereiden en te serveren. Een vaste (kelder)kast zorgt voor praktische extra opbergruimte.

Achter de keuken is een bijkeuken, waar het aansluitpunt voor was- en droogapparatuur zich bevindt. Deze functionele ruimte biedt extra opslag en praktisch gemak.

De werkkamer, met een oppervlakte van circa 3,00m * 3,50m, is perfect geschikt voor een kantoor aan huis of een praktijkruimte. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de oorspronkelijke garage, welke deels is omgebouwd tot muziekruimte, met een aparte ingang vanaf de straat. Deze veelzijdige ruimte biedt mogelijkheden voor diverse doeleinden, afhankelijk van jouw behoeften en interesses. Achter deze muziekruimte, is een praktische bergschuur: ideaal voor het stallen van fietsen en het opbergen van gereedschap.

First floor

Boven aan de trap is een ruime overloop die toegang biedt tot de badkamer en tot drie slaapkamers en is hiermee het centrale knooppunt van de bovenverdieping.

De badkamer is voorzien van moderne voorzieningen, waaronder een inloopdouche, wc en een wastafelmeubel. Mechanische ventilatie zorgt voor een frisse luchtstroom, terwijl spiegelverwarming het beslaan van de spiegel voorkomt. Zowel de vloer als de wanden zijn betegeld, terwijl het plafond is bedekt met kunststof delen.

Slaapkamer 1 : Deze grote slaapkamer beslaat een indrukwekkende ruimte van (4,85m * 5,10m), waardoor er voldoende ruimte is voor een comfortabel slaapgedeelte en extra meubilair zoals een bureau of kasten.

Slaapkamer 2 : De tweede ruime slaapkamer aan de achterzijde van het huis, met afmetingen van (4,85m * 3,45m), biedt vergelijkbaar veel ruimte en comfort.

Slaapkamer 3 : Deze grote slaapkamer beslaat de volledige breedte van het huis aan de voorkant en was oorspronkelijk opgedeeld in drie kleinere kamers. Met deze royale afmetingen biedt deze kamer veel mogelijkheden voor indeling en inrichting.

Second floor

De tweede verdieping van dit huis is een bergzolder die bereikbaar is via een vlizotrap. Met een oppervlakte van ongeveer 14 vierkante meter biedt deze ruimte voldoende mogelijkheden voor opslag van diverse spullen, zoals bijvoorbeeld kerstspullen en andere seizoensgebonden items en decoraties.

Het midden van de zolder biedt een comfortabele stahoogte van 2,30 meter, waardoor deze ruimte ook geschikt te maken is voor andere doeleinden zoals een speel- of hobbyzolder. Dit opent mogelijkheden voor creatieve activiteiten en extra leefruimte!

Garden

De achtertuin van dit huis is een ware oase van rust - gelegen op het noordwesten - en biedt veel privacy. Het is een plek waar ontspanning en vermaak samenkomen. In het midden van de tuin pronkt een uitnodigend zwembad, compleet met een warmtepomp en een zandfilterpomp, waardoor je kunt genieten van verfrissende duiken tijdens warme zomerdagen.
Achter het zwembad is een sfeervolle veranda, ideaal voor een ontspannen buiten leven. Een blokhut met overkapping biedt praktische opslagruimte en extra beschutting. De vijver en sierborders voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan de tuin, waardoor een serene en uitnodigende omgeving ontstaat om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht.

Voor degenen die af en toe de rust van de achtertuin willen verlaten, biedt ook de voortuin een prima mogelijkheid om te ontspannen. De tuin is mooi aangelegd met onder andere sierbestrating en een waterornamentje en biedt plaats voor een gezellig zitje, vanwaar je kunt genieten van het gezellige straatbeeld en mooie havenkom, terwijl je toch omringd bent door de warme ambiance van je eigen thuis.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

Virtual tour

ZonZone

Close

Recently viewed